Forsiden Profil Produkter Datablade Kontakt Miljø/Certificeringer

 

Målsætning
Udvikling
 

Målsætning

Vores målsætning er at sikre kunden et optimalt udbytte af det solgte pulverlak produkt ud fra et indgående kendskab til den enkeltes behov. CWS Danmark leverer løsninger med kvalitet og omhu; løsninger der hænger sammen, hvor kvalitet og integration er nøgleordene. Denne helhed opfatter vi som mere end "blot hyldevarer".

Økonomisk soliditet
Det er en afgørende målsætning at drive en økonomisk sund og dermed stabil virksomhed. Fra begyndelsen har det været vigtigt at blive økonomisk uafhængige af eksterne interesser såsom investorer og leverandører. Begge ting er afgørende faktorer i bestræbelserne på at virke som en seriøs samarbejdspartner.

Teknologisk
En anden væsentlig målsætning handler om at være på forkant med nye produkter og teknologi i branchen. Det opnår vi ved flittigt brugt netværk, samarbejds-partnere, og kolleger både internationalt og i Danmark. CWS Danmark er hele tiden med i udviklingen af nye specialtilpassede produkter og løsninger til specifikke opgaver.

Ambitiøse krav til egen kvalitet
Produktions teknik, miljø, hjælpematerialer, support og kundekontakt. Kvalitet er efter vores opfattelse et begreb med mange facetter, og vi mener at kunden skal opleve dette i hele samarbejdet med os. Det er således vor ambitionen at operere klart over markedsgennemsnittet på samtlige kvalitetsdimensioner.